evenimente private

Dacă singurul element care lipseşte de la evenimentul dumneavoastră e cafeaua de specialitate, ne puteţi contacta telefonic sau prin email. 

 

 

 

Ionuț Temian, CEO
+40 722 571 290
contact@narcoffee.com

 

DegustĂri

 

Organizăm periodic sesiuni de degustare de cafea, derulate sub numele de „Luni cu degust”. Aceste degustări sunt un bun prilej pentru a face cunoscute originile disponibile în cafenele, cât şi pentru a educa clienţii noştri cu privire la ce înseamnă noţiunile de procesare, altitudine, note, microlot etc. Locurile sunt limitate, tocmai pentru a lăsa loc unui dialog intim între cei prezenţi şi barista.

Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente de degustare, urmăreşte pagina noastră de Facebook, la secţiunea evenimente.

evenimente

 

Ne dorim să fim cât mai prezenţi. Participăm la festivaluri, târguri, evenimente de weekend şi diferite conferinţe pentru a intra în discuţii cu cât mai mulţi pasionaţi de cafea. În funcţie de numărul de participanţi, ne aliniem puterea logistică, cantitatea de cafea şi numărul de baristas. Putem să vorbim mult despre cafeaua pe care o facem sau putem să stăm cuminţi şi să dăm cafeaua mai departe.

Dacă vrei să luăm parte la evenimentul tău, contactează-ne telefonic sau prin email.

+40 722 571 290
contact@narcoffee.com