DSCF1910.jpg
cana-02.jpg
05.jpg
DSCF1910.jpg

De la specialist la specialitate


SCROLL DOWN

De la specialist la specialitate


Ne-am dorit să avem un loc unde să punem accent pe cafeaua de specialitate, aşa cum trebuie. Fără siropuri, fără artificii, fără gust ars, fără pretenţii. Un loc unde să ceri o cafea şi să primeşti o cafea, indiferent dacă e neagră sau cu lapte.

Motivaţia noastră a pornit de la Marius Nica, campion naţional şi premiat internaţional la Cup Tasters şi Latte Art, actual head roaster la Narcoffee. Când poţi să faci diferenţa între 24 de cafele, când cel mai plăcut sunet pentru tine e „crack”-ul făcut prin prăjirea bobului verde, atunci menirea ta e să dai mai departe ce ştii.

 
cana-02.jpg

totul se învârte în jurul cafelei


totul se învârte în jurul cafelei


Asta facem prin Narcoffee: aducem cafea verde de diferite origini, prăjim echilibrat în prăjitoria proprie şi servim o cafea adevărată. În fiecare cafenea, accentul cade mereu pe cafea. De la ceaşca unică, care stă 36 de ore în cuptorul de ardere, la linguriţa de oţel care nu te încurajează să pui zahăr, la farfuria de cupru care dă o greutate conceptului şi se îmbină perfect cu designul interior.
 

 
05.jpg

ÎNTR-UN LOC cu personalitate


ÎNTR-UN LOC cu personalitate


Ca baristas, nu vom intra în dialoguri pompoase cu tine, dar îţi vom răspunde întrebărilor. Cu siguranţă putem povesti la infinit despre cafea. Cea mai importantă lecţie, credem noi, e să fii deschis, pentru că dacă afli mai multe, perspectiva şi nivelul de respect se schimbă. 

Ne dorim să îi dăm cafelei de specialitate ceea ce merită: recunoaştere, o voce, o ceaşcă specială, un loc special şi o audienţă în creştere.